TV stands

TV stands are usually part of the entire living room set, but can also be purchased as stand-alone units. In addition to the location area for the television, they usually also include additional drawers for storage and shelves.

TV komoda DARVIN
63,90 €
106,50 € -40%
Tax included
Tv regal v temnem lesnem dekorju v sodobnem industijskem slogu. Levo in desno omarica s premično polico. V sredini regala polici, ki imata zadaj v hrbtišču izrez za kable. Kovinske noge in ročaji so v istem stilu tankih elegantnih linij. Oglejte si še druge izdelke iz linije Marvin.
TV regal MILA bela
79,50 €
Tax included
Moderen regal v nevtralnih barvah s sijajno površino vratc ali v lesnemu dekorju ima dvoje polic za shranjevanje in elektronsko opremo ter dvoja spustna vratca. Poudarjen zgornji rob naredi omarico robustno in večjo. Poudarjen zgornji rob naredi omarico robustno in večjo. Maksimalna nosilnost: 20 kg.
TV komoda VARIAN
250,50 €
Tax included
Moderna TV mizica v beli barvi visokega sijaja. Miza je narejena iz MDF materiala. Na sredini ima dva predala z manjšo vdolbino na zgornjem delu za lažje odpiranje. Na levi in desni strani pa so vrata prav tako z manjšima vdolbinama. Noge so kromirane in zaobljene.